Ukategorisert

Solberg holder seg unna DLD

Erna Solberg var veldig sentral da Høyre vedtok at partiet skulle gå inn for datalagringsdirektivet.

Hun sikret dermed flertall for direktivet i Stortinget. Derfor var det med spenning vi leste på nettstedet Stortinget.no, om at statsministeren skulle møte i Stortinget denne onsdagen. Det var nemlig meldt inn flere DLD-spørsmål fra stortingsrepresentanter fra SV og Venstre.

Andre medlemmer i regjeringen, blant annet motstanderen Ketil Solvik-Olsen, tok ansvar i spørretimen og svarte så godt han kunne på DLD-spørsmålene fra stortingsrepresentanter.

Det er synd statsministeren sniker seg unna debatten(e) om personvern og datalagringsdirektivet. Vi fortjener å høre Erna Solberg argumentere for et direktiv som setter den liberale rettsstaten under press.

Mest lest

Arrangementer