Ukategorisert

Solberg holder seg unna DLD

Erna Solberg var veldig sentral da Høyre vedtok at partiet skulle gå inn for datalagringsdirektivet.

Hun sikret dermed flertall for direktivet i Stortinget. Derfor var det med spenning vi leste på nettstedet Stortinget.no, om at statsministeren skulle møte i Stortinget denne onsdagen. Det var nemlig meldt inn flere DLD-spørsmål fra stortingsrepresentanter fra SV og Venstre.

Andre medlemmer i regjeringen, blant annet motstanderen Ketil Solvik-Olsen, tok ansvar i spørretimen og svarte så godt han kunne på DLD-spørsmålene fra stortingsrepresentanter.

Det er synd statsministeren sniker seg unna debatten(e) om personvern og datalagringsdirektivet. Vi fortjener å høre Erna Solberg argumentere for et direktiv som setter den liberale rettsstaten under press.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Øyvind Treider Olsen
Øyvind Treider Olsen
8 years ago

Dette forteller bare hvor Høyre står i denne saken.De står bom fast,i ekte konservativ stil,uansett hva som har vært og er i gang innad i EU i denne saken. At lederen i regjeringen er veldig frampå i ostetollsaken men er totalt fraværende i en så viktig sak som DLD,forteller hvor høyt personvern står på dagsorden i Høyre!

Fra arkivet