Ukategorisert

Solberg holder seg unna DLD

Erna Solberg var veldig sentral da Høyre vedtok at partiet skulle gå inn for datalagringsdirektivet.

Hun sikret dermed flertall for direktivet i Stortinget. Derfor var det med spenning vi leste på nettstedet Stortinget.no, om at statsministeren skulle møte i Stortinget denne onsdagen. Det var nemlig meldt inn flere DLD-spørsmål fra stortingsrepresentanter fra SV og Venstre.

Andre medlemmer i regjeringen, blant annet motstanderen Ketil Solvik-Olsen, tok ansvar i spørretimen og svarte så godt han kunne på DLD-spørsmålene fra stortingsrepresentanter.

Det er synd statsministeren sniker seg unna debatten(e) om personvern og datalagringsdirektivet. Vi fortjener å høre Erna Solberg argumentere for et direktiv som setter den liberale rettsstaten under press.

0 0 vurdering
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Øyvind Treider Olsen
Øyvind Treider Olsen
7 years ago

Dette forteller bare hvor Høyre står i denne saken.De står bom fast,i ekte konservativ stil,uansett hva som har vært og er i gang innad i EU i denne saken. At lederen i regjeringen er veldig frampå i ostetollsaken men er totalt fraværende i en så viktig sak som DLD,forteller hvor høyt personvern står på dagsorden i Høyre!

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Joda, det drypper nedoverJoda, det drypper nedover
    At velstand drypper nedover, såkalt ‘trickle down economics’, er blitt en slags vits, en utskjelt antakelse ingen tør å forfekte i fullt alvor. Men ikke la deg lure: Den stemmer.
  • DødsstraffDødsstraff
    Den mest fundamentale straffemetode blir stadig mindre brukt. Hvorfor er dødsstraff galt?
  • Legaliser aktiv dødshjelp!Legaliser aktiv dødshjelp!
    Å kunne bestemme over eget liv, betyr også å kunne bestemme å avslutte det når det passer en.