Notiser

Derfor sa jeg nei til Sotsji

Hans Olav Lahlum har takket nei til invitasjonen om å bidra under vinter-OL i Sotsji. Han begrunner det godt på Dagbladet.no.

Tags:

,
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
andy
andy
7 years ago

Og hvilken gren forstod Lahlum det som at han var invitert til å delta i? Men spøk til side: Har for en gangs skyld en viss forståelse for hans synspunkt; OL er per definisjon upolitisk. En stor del av hensikten med OL er nettopp å samle folk og fe på tvers av politiske uenigheter. Ønsker man å protestere mot arrangørlandet, så er den riktige og kraftfulle måten å gjøre det på nettopp å la være å delta, ikke å bruke lekene til en personlig markering slik enkelte organisasjoner og idrettskjendiser har tatt til orde for (som å bære homoflagget under… Read more »

Fra arkivet