Ukategorisert

Fåne møter Jensen

Tidligere stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet, Jan Erik Fåne, er én av representantene som er invitert til å møte finansminister Siv Jensen på mandag.

Mandag formiddag møter finansministeren representanter fra Finans Norge. Viktige utviklingstrekk i finansmarkedet, blant annet konkurransen i bankmarkedet og gjennomføring av nye EU-baserte regler både for banker og livsforsikringsselskap, er tema for møtet.

Jan Erik Fåne skal møte finansministeren fordi han er direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon i Finans Norge. Om de kommer til å mimre om FrP i gamle dager, er mer tvilsomt. Fåne er i dag medlem av Høyre, og er én av de liberale i partiet.

Foruten Fåne får finansministeren besøk av Finn Haugan, Odd Arild Grefstad, Idar Kreutzer og Ole Morten Geving.

Mest lest

Arrangementer