Ukategorisert

Se Wara på nett

Civita fyller ti år. Tor Mikkel Wara skal ha ett av foredragene på jubileumskonferansen.

Civita er en liberal tankesmie som i ti år har prøvd å forene den liberale høyresiden i Norge. Ettersom det ble regjeringsskifte etter valget i fjor høst, er det mange som vil konkludere med at prosjektet har vært en suksess.

I løpet av ti år har Civita hatt mange vellykkede arrangement og utredninger. Noen av frokostmøtene har vært uforglemmelige for deltakerne. Rapportene har satt fokus på viktige områder. Civita-akademiet har skolert personer som gjør seg gjeldende i den politiske debatten.

Jubileet blir feiret den 12. juni med jubileumskonferansen som for lengst er fulltegnet. På konferansen blir det foredrag av blant annet Kristin Clemet, Torbjørn Røe Isaksen, Sveinung Rotevatn og Tor Mikkel Wara.

Tor Mikkel Wara har som tidligere stortingsrepresentant og nestformann i Fremskrittspartiet, skolert en rekke av liberalistene i Norge gjennom kurs og foredrag. Han er en fornøyelse å oppleve i ideologisk sammenheng, og han kommer til å berike Civitas bursdagsfest.

Konferansen vil bli streamet på nett.

Mest lest

Arrangementer