Ukategorisert

AP-politiker vil snakke mer om ytringsfrihet

Kristian Norheim, stortingsrepresentant for FrP, har, ifølge VG, fått drapstrusler på grunn av engasjementet for Israel.

At skrullinger ikke aksepterer ytringsfriheten, er gammelt nytt. Dessverre går det nå utover en politiker vi i Liberalerens redaksjon har et godt forhold til.

Lene Vågslid, stortingsrepresentant for Telemark Arbeiderparti, har på Facebook.com støttet Norheim, selv om hun er uenig med han politisk. At politikere støtter hverandre etter trusler og hatmeldinger, er utvilsomt en fordel og et sunnhetstegn i det norske demokratiet.

–Vi har eit holdningsproblem blant mange når slik kan forekomme. Vi må snakke meir om ytringsfridom på fleire arenaer, og personar som trugar andre på livet må anmeldast og straffast. Eg blir så forbanna på at slike personar får skremme og øydelegge for folk som vil delta med si meining i viktige debattar, skriver Lene Vågslid i sin støtteerklæring til FrP-politikeren Kristian Norheim.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer