Ukategorisert

Uvanlig spørsmål til leserne

Redaksjoner skal vurdere saker og personer, men det er uvanlig å spørre leserne om en spesiell politiker er for mye i spaltene.

Det har Nationen gjort i kommentaren «For mye Sylvi Listhaug i Nationen?». Sjefsredaktør Mads Yngve Storvik ber om tilbakemeldinger, både i kommentarfeltet og som leserinnlegg.

Uvanlig? Ja!

Flere lesere takker ja til invitasjonen fra sjefsredaktøren og lar erotiske fantasier få utløp på Nationens nettsted:

— Hun har nok egnet seg bedre som midtsidepike i Nationen enn Landbruksminister. Kan hende hun har litt av hvert å vise fram under kjolen. Kuskit og fjøs har hun i alle fall ikke greie på, til tross for at hun påstår å ha vokst opp på gård, skriver en av leserne.

Nationen fikk i 2013 over 26 millioner kroner i pressestøtte, bare sånn at det er nevnt.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
7 years ago

«Hun har nok egnet seg bedre som midtsidepike i Nationen enn Landbruksminister. Kan hende hun har litt av hvert å vise fram under kjolen. Kuskit og fjøs har hun i alle fall ikke greie på, til tross for at hun påstår å ha vokst opp på gård». Javel? Jeg er villig til å vedde en stor pose lakrisbåter på at denne uttalelsen, hvis den hadde vært rettet mot en kvinnelig SV-politiker eller ditto muslim, hadde blitt slått stort opp som hat, hets, nettroll, trakassering, sexisme, mannssjåvinisme og alle de andre fyndordene som brukes når kvinnelige samfunnsdebattanter føler seg tråkket på.… Read more »

Fra arkivet