Notiser

Skryt til Hadia Tajik

Det er premiere i kveld på serien «På bortebane». VG gir terningkast fem til Hadia Tajik og programmet om dødsstraff.

Stortingsrepresentant Hadia Tajik (Ap) har takket ja til å reise ut i verden for å bli utfordret på våre norske verdier. I første program drar Hadia til USA. Hennes reise begynner på Death Row i Texas, der hun møter en som venter på sin dødsstraff, og folk med sterke meninger om retten til å dømme mennesker til døden.

Les også dødsstraff, publisert i august 2006.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
andy
andy
7 years ago

I utgangspunktet en spennende idé. Som nok er høyst nødvendig her i selvgodhetens paradis. Men jeg ser at «serien» kun skal bestå av 3 deler á 48 min. Det betyr jo at det ikke gis anledning til så veldig mange utfordringer fra så veldig mange steder. Eller så veldig dypsingig og grundig «utfordring». Så da begynner man å lure bittelitt: Skal denne serien utfordre «våre» (den «jevne nordmann»)s verdier eller Hadias (og Aps) verdier, eller skal vi bare få en bekreftelse på hvor himmelropende overlegne Hadias (og majoriteten av Aps) verdier er? I og med at det er Arbeiderpartiets RiksKringkasting… Read more »

andy
andy
7 years ago

Fra arkivet