Ukategorisert

Ytringsfrihet

Det er debatt om læreren Max Hermansen i Oslo fordi han er kritisk til islam.

Heldigvis mener de fleste at også lærerne skal kunne ha særegne politiske eller religiøse syn og ytre disse utenfor skolen. Byrådsleder Stian Berger Røsland (H) understreker, ifølge NRK, at Oslo kommunes 50 000 ansatte står fritt til å si sin mening om ulike spørsmål, også om politikk, religion og historie.

Slik må det være hvis vi mener alvor med ytringsfriheten og det gjør vi jo?

For ordens skyld; Liberaleren er veldig uenig i Hermansens kollektivistiske beskrivelse av muslimer og islam.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jorg Aadahl
Jorg Aadahl(@safechem)
6 years ago

Det er jo nettopp knebling av yttringsfriheten som gjør at slike både tåpelige og direkte farlige religioner som islam overlever, og faktisk mange steder vokser og trives. Det burde forlengst ha vist seg at det er galt å holde tilbake, vise «forståelse», toleranse og være forsiktig så man ikke «sårer» de troende. For noe sludder! En religion som lover jomfruer i himmelen som belønning for massedrap av uskyldige mennesker, er ikke en religion man hverkan skal respektere eller forsvare. Vi har vist tilbakeholdenhet altfor lenge,og vi har sett resultatene. Nå er det på tide at tåpelighetene henges ut til spott… Read more »

Fra arkivet