Ukategorisert

Klar tale fra Norheim

Kristian Norheim, FrPs utenrikspolitiske talsmann, kaller regimene i Iran, Saudi-Arabia og Nord- Korea motbydelig, og har helt rett.

Det er på Facebook.com FrP-politikeren kommer med et klart og tydelig signal på hvor grensen går. Kommentaren er knyttet opp mot Nettavisens artikkel – Norske politikere nekter å dekke seg til å utlandet.

Norheim har skrevet følgende på Facebook.com:
«Selv om jeg som mann ikke trenger å pakke meg inn med chador, så har jeg også gitt beskjed om at jeg ikke ønsker å bli med på turen til Iran. Skal innrømme at jeg har vært i tenkeboksen og forsøkt å overbevise meg selv om at dette skal kunne gå. Men jeg klarte det ikke. For meg så fremstår det iranske regimet så motbydelig at jeg rett og slett ikke orker tanken på å besøke landet under dette regimet og i tillegg risikere å bli misbrukt i regimets propaganda. Man kan ikke som utenrikspolitiker slutte å reise til land med regimer man ikke liker, men et eller annet sted går det en grense. Saudi-Arabia og Nord- Korea er andre eksempler på land jeg ikke setter min fot i som politiker før de gamle regimer har falt. Skulle veldig gjerne besøkt Iran, men det får bli en annen gang, under et annet regime.»

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer