Ukategorisert

Profilerte ordførerkandidater

Farmen-deltakerne Finn Olav Odde og Olav Harald Ulstein er på topp i hver sin kommune og hvert sitt parti ved kommunevalget.

Finn Olav (Sp) ble fremstilt som arbeidsnarkoman og sympatisk i 2015-utgaven av Farmen, mens Olav Harald Ulstein (FrP) var den kyniske deltakeren.

Farmen beviste på en glimrende måte, at politikere er helt vanlige mennesker. Mennesker tilpasser seg og gjør mye for å oppnå ønskelige resultat.

Når du som borger godtar at politikerne skal bestemme så mye som de gjør, gir du makt over eget liv til politikere, for eksempel to av deltakerne i Farmen. Du lar helt vanlige mennesker bestemme over deg og dine nærmeste. At en stor del av befolkningen gir fra seg mye frihet, er for mange liberalister et mysterium.

Mennesker styrer egne liv mye bedre enn utvalgte politikere kan og vil gjøre. Derfor har liberalister respekt for individet og verner om eiendomsretten.

Skribenten fulgte årets Farmen-sesong, riktig nok i sene nattetimer på TV2 Sumo og jeg heiet på Finn Olav. Han virker veldig hyggelig, men ikke så hyggelig at jeg ønsker at han skal få bestemme over mitt liv.

Finn Olav Odde er nominert som ordførerkandidat av Ørland Senterparti, mens Olav Harald Ulstein er nominert av Sykkylven Frp.

Mest lest

Arrangementer