Ukategorisert

Er besøksvenn i Røde Kors

Denne statsråden har blitt skjelt ut på det groveste av politiske motstandere. Han blir, for å bruke et folkelig språk, kalt kald og kynisk.

Vi tenker på arbeid- og sosialminister Robert Eriksson (FrP). Han er besøksvenn i Røde Kors!

–Det å bry seg om sine medmennesker, det koster ingenting. Det handler om vilje og evne til å kunne senke skuldrene litt i hverdagen, se litt de menneskene som er rundt deg og bry seg litt mer om dine medmennesker, sier arbeid- og sosialministeren til Nettavisen.

På Facebook.com skriver Eriksson dette i dag:

— Før jul ble jeg kjent med Kjersti gjennom Røde Kors’ besøksvennordning. Å være besøksvenn koster så lite, men betyr så utrolig mye! Min og Kjerstis felles interesse for sport resulterte i et VM-veddemål, og i går så vi 15 km. Nå gjenstår det å se hvem som vinner veddemålet!

Hvem som vant det omtalte veddemålet er i skrivende stund uklart, men Robert Eriksson viser på en god måte at det er mulig å bry seg om mennesker som er mye alene. Å bry seg henger ikke sammen med rødgrønt partimedlemskap.

Tags:

Mest lest

Arrangementer