Ukategorisert

Nei til skattefinansierte bursdager

Det er en relativt beskjeden sum som blir lagt i potten for å arrangere mottakelse i forbindelse med bursdagene til ordfører Fabian Stang (H) og varaordfører Libe Rieber-Mohn (Ap) i Oslo rådhus.

Selv om den skattefinansierte summen er liten, er det uforståelig at en kommune skal feire sine politiske ledere på runde dager. Ja det har vært arrangert lignende mottakelser tidligere, men dårlige tradisjoner bør avvikles. Det finnes ingen gode grunner for å bruke skattefinansierte penger til å markere bursdager til folkevalgte.

Forretningsutvalget i Oslo kommune har allerede vedtatt en mottakelse for Fabian Stang og Libe Rieber-Mohn. Dette bør bli de siste skattefinansierte bursdagene i hovedstaden.

Fabian Stang fyller 60 år den 19. august. Libe Rieber-Mohn fyller 50 år den 25. august.

Tags:

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • La pensjonistene betale full prisLa pensjonistene betale full pris
    I Norge er det slik at den rikeste gruppen må betale mindre enn andre i kollektivtrafikken.
  • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
    Etter et lengre opphold i Russland etter revolusjonen, begynte illusjonene til leninisten Max Eastman å rakne. Senere i livet endte han opp som frimarkedstilhenger og markant kritiker av kollektivistiske ideologier.
  • Idealister i frihetens tjenesteIdealister i frihetens tjeneste
    Liberalister oppfører seg ikke slik sosialister mener at vi skal være. Vi er idealister som er opptatt av annet enn penger