Ukategorisert

Siste dag på Stortinget for denne gang

FrPs Kristian Norheim har vært stortingsrepresentant i denne perioden fordi Bård Hoksrud var statssekretær i Samferdselsdepartementet.

Når Hoksrud nå er tilbake som stortingsrepresentant, er det over og ut for Norheim – i alle fall for denne gang. Norheim er fortsatt første varamedlem for Telemark FrP, og kan fortsatt få opptre i nasjonalforsamlingen med ujevne mellomrom.

Bård Hoksrud skal tilbake til Stortinget, og skal ifølge meldinger fra Fremskrittspartiet jobbe med eldreomsorg. Med det tempoet Hoksrud holder, er det ingen ulempe for partiet at han skal fiske stemmer fra Stortinget.

Det er en del velgere og personer i partiapparatet som har latt seg imponere av Norheim på Stortinget. For Norheim-tilhengere er ikke dagen så hyggelig.

En ting er sikkert; vi kommer til å høre mer fra Kristian Norheim!

Mest lest

Arrangementer