Ukategorisert

FpUer til Samferdselsdepartementet

Sara Økland (20), medlem av FpU, har denne uken startet i jobben som politisk rådgiver for statsråd Ketil Solvik-Olsen i Samferdselsdepartementet.

Økland blir dermed rådgiver for én av FrP-statsrådene som får mye medieomtale, uten at sakene er spesielt negativ vinklet fra journalister.

Økland er sentralstyremedlem i FpU, og hun er fjerdekandidat for FrP i Bergen.

I en pressemelding fra Statsministerens kontor, publisert på regjeringen.no, er det en oversikt over politiske rådgivere i de ulike departementene.

0 0 vurdering
Vurdering

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
andy
andy
5 years ago

Hva gjør *egentlig* en som er “rådgiver” for en statsråd? Og hvilke kvalifikasjoner er det som kreves – bortsett fra partiboka – når en 20-åring “dras inn fra gata”? Jeg er klar over at dette ikke på noe vis var annerledes under de rød-brune(!), men tillater meg allikevel å spørre. Det er vel rimelig å anta at vedkommende enten er: – sekretær og de facto “slave”, eller – politisk “lærling” som gjør fint lite, men som får sin lønn av oss skattebetalere mens h_n lærer seg “det politiske dyr” for siden å kunne fungere som partikadre. Noe partiene burde betalt… Read more »

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv