Ukategorisert

Støtter Liberalistene økonomisk

Bent Johan Mosfjell, grunnleggeren av Liberaleren, har gitt en pengegave til Liberalistene, det nye partiet som stiller til valg i Oslo.

På Facebook.com har Mosfjell publisert en melding:
«Jeg mener det er viktig å gi økonomisk støtte til gode formål. Jeg forbeholder meg imidlertid retten til selv å bestemme hva pengene mine skal gå til. Så lenge staten stjeler en stor andel av pengene mine i skatt, går alle mine bidrag til kampen for et mer liberalt samfunn. Selv om jeg er partiløs, er Liberalistene et parti som kjemper for mange av de verdiene jeg deler. Jeg har derfor i dag donert 3000 kr til partiet.»

Liberalistene har gjort mye riktig de ti første månedene ettersom partiløse Bent Johan Mosfjell går ut offentlig med støtte til partiet. Mosfjell har ikke en vane med å støtte norske politikere i hytt og pine.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Roald Ribe
6 years ago

Liberalistene setter stor pris på all hjelp vi kan få fra alle som ønsker et mer liberalt samfunn. Vi retter en stor takk til Mosfjell som velger å gjøre dette offentlig. Og oppfordrer samtidig flest mulig andre med samme innstilling til å bidra på en eller annen måte, offentlig eller privat.

http://liberalistene.org/bidra/

synøve
synøve
6 years ago

Hvis dere noensinne skulle komme til makten kan man jo bare legge ned hele landet. Alt skal finansieres av forsikringer,skolepenger og gud vet hva. Skal det være gode alternativer til dagens situasjon. Bare å lese partiprogrammet angående uføre og pensjonister kan jå få en til å bli mørkredd. At de som allerede er blitt syke stiller seg meget skeptisk til deres løsninger er ikke rart. Det finnes ikke et eneste forsikringsselskap som vil selge forsikringer som uføre har råd til å kjøpe. Å privatisere hele landet tror jeg ikke er noen løsning på det norske velferdsproblemet. Dere burde kanskje heller… Read more »

Arnt Rune Flekstad
6 years ago

Synøve: nei, som idag finansierer man varer og tjenester ved å skape verdier. Bare langt mer effektivt og ikke minst frivillig (moralsk). Idag forsvinner blant annet 20 % bare i innkrevningen, tall som skatteetaten selv har oppgitt. Ellers er jeg fristet til å gi deg et par sitater: «Det overrasker meg alltid at forsvarere av det frie marked forventes å tilby sikkerhet og perfeksjon, mens staten kun trenger gi løse løfter og uttrykke gode intensjoner». «Det er merkelig hvordan de som mener folk ikke har råd til å finansiere skole, veier og helsetilbud samtidig mener at man har råd til… Read more »

Arild Holta
6 years ago

Virker være et brukbart parti, foreløpig.

Fra arkivet