Ukategorisert

Leirstein rekrutterte ikke sønnen til FpU

Det er nok mange i og rundt Fremskrittspartiet og FpU som har trodd at stortingsrepresentant Ulf Leirstein rekrutterte Alexander Leirstein til partiets ungdomsorganisasjon. Det gjorde han ikke, ifølge et intervju publisert på fpu.no.

Ulf Isak Leirstein er kjent for en del av Liberalerens lesere. Ikke fordi vi har skrevet mye om han, men fordi han har vært en frontfigur i FpU og Fremskrittspartiet siden slutten av 80-tallet. Han har representert FrP på Stortinget siden 2005.

Denne sommeren jobber sønnen Alexander Leirstein i stortingsgruppen. I intervjuet som FpU har publisert på eget nettsted, forteller Alexander om hvordan han ble rekruttert inn i politikken og i ungdomsorganisasjonen.

–Daværende formann i Østfold FpU, Julia Brännström, overbeviste meg om at jeg måtte melde meg inn og bli styremedlem i Moss & Omegn FpU. Jeg var ikke veldig interessert, men det har vist seg å være noe av det beste jeg har gjort. FpU har gitt meg venner for livet og minner jeg alltid vil ha med meg, sier han i intervjuet.

Alexander Leirstein bekrefter på en fin måte at politikk kan være lærerikt og gi opplevelser, gode opplevelser, det er vanskelig å glemme.

Vi må legge til at Alexander trekker frem pappaen som sitt store politiske forbilde i intervjuet, men det var ikke Ulf Leirstein som sørget for at sønnen meldte seg inn i FpU.

Ulf Leirstein og Alexander Leirstein kommer til å sørge for at vi i mange år forbinder Leirstein-navnet med Fremskrittspartiet.

Tags:

Mest lest

Arrangementer