Ukategorisert

Fronter ny narkotikapolitikk i valgkampinnspurten

Thorvald Stoltenberg, kandidat for Oslo Arbeiderpartiet ved valg 2015, er skuffet over at mange politikere ikke foretar seg noe for å endre en feilslått narkotikapolitikk.

Det finnes politikere som vil liberalisere narkotikapolitikken, men det er ikke mange folkevalgte som ønsker kursendring. Thorvald Stoltenberg er én av dem som innrømmer at politikken han støttet som sentral arbeiderpartipolitiker, har vært feilslått.

–Jeg tror folk gjerne vil holde narkotika og narkomane på en armlengdes avstand. Du vinner ikke én stemme av å jobbe med narkotikaspørsmål, men 250 mennesker dør hvert år av narkotikarelaterte sykdommer. Det er en forferdelig ting å se folk gå til grunne og ikke kunne gjøre mer for å hjelpe dem, sier Thorvald Stoltenberg til Dagbladet.

Det er stor forskjell på den narkotikapolitikken Thorvald Stoltenberg ønsker og det frislippet liberalister drømmer om. Fellesnevneren er at både Stoltenberg og liberalister skjønner at forbudsmodellen er mislykket. De som er uenige, bør sjekke overdosetallene og spillerommet kriminelle aktører får.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer