Ukategorisert

Ny politisk kurs for Norge?

SV-leder Audun Lysbakken skal lete lenge for å finne politiske partier i Norge etter stortingsvalget i 2017 som ønsker en ny politisk kurs for Norge.

Audun Lysbakken holdt tale for landsstyret i dag. I talen har SV-lederen tonet ned det rødgrønne regjeringsalternativet. Lysbakken ønsker heller at SV skal gå valg på en forpliktende avtale med velgerne. Skribenten har lyst å legge til at forpliktende avtale bør være partiprogrammet.

– Oslo SV stilte tydelige krav til et nytt flertall. Så endte det med byrådssamarbeid, fordi gjennomslaget ble betydelig. Det kan skje nasjonalt også, men jeg vil understreke at det er mange veier til gjennomslag. Vi er mer enn klare for makt, og vi er villige til å samarbeide med alle som vil ha en ny politisk kurs for Norge, sier Audun Lysbakken til sv.no.

Det er ikke mange av de store partiene i Norge som ønsker en ny kurs for Norge. Det er bred politisk enighet om den politiske kursen, selv om nyanser skiller partiene. Bevisene for dette finner vi i voteringer i Stortinget. På enkelte symbolsaker kan vi skille partiene fra hverandre, men de store linjene ligger fast.

Lykke til med leteaksjonen for ny politisk kurs, Audun Lysbakken.

Mest lest

Arrangementer