Ukategorisert

Fra møkkadag til godfølelsen

Vi presenterer to forskjellige oppdateringer fra stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde (H), oppdateringer gjort på Facebook.com i dag.

Den første kom tidlig i ettermiddag:
— Møkkadag. Jeg må stemme mot republikk fordi jeg har glemt å si fra til gruppeledelsen at jeg vil avvike fra gruppa. Sorry, skrev Heidi Nordby Lunde.

I kveld var tonen til Oslo-representanten noe annerledes, en tone som gir godfølelsen.
–Jeg hadde helt oppriktig tenkt å følge gruppa da vi gikk til votering i grunnlovssaker i dag. Men da saken om monarki/republikk kom opp tenkte jeg ‘fuck it’ – stem etter samvittigheten. Og stemte for republikk. Vive la etc, ifølge Heidi Nordby Lunde på Facebook.com.

Slike stortingsrepresentanter vil deler av Norge ha! Takk, Heidi!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer