Ukategorisert

Skattestopp

Terje Søviknes ønsker at FrP skal gå til valg på skattestopp, og kamp mot den kommunale eiendomsskatten.

Søviknes brukte taletiden på landsmøtet godt lørdag formiddag. Han roste partileder Siv Jensen for talen hun holdt én time tidligere Det var en tale der hun på en enkel måte gikk igjennom FrPs kjente punkt i partiprogrammene.

Søviknes ga en utfordring fra talerstolen til Per Sandberg, nestlederen som skal lede programarbeidet foran stortingsvalget. I utfordringen ba Søviknes om skattestopp og kamp mot eiendomsskatt. Os-ordføreren mener det vil være en vinnersak i et skattetrøtt land.

Skattestopp er et absolutt minimum i FrPs partiprogram for neste valgperiode. Egentlig bør partiprogrammet inneholde enorme kutt i skatter og avgifter, selv med de utfordringene Norge står ovenfor de neste årene.

Politikere som ønsker frihet for borgerne må kutte skatter og avgifter!

Mest lest

Arrangementer