Ukategorisert

Bør foreta endringer når politiske talent forsvinner fra partiet

Bergen FrP mister talent etter talent. Ledelsen i partiet bør våkne. Alternativt bør lokallaget søke råd hos fylkesorganisasjonen og sentralorganisasjonen.

Morten Myksvoll meldte seg ut av partiet for vel ett år siden. Nå har Sara Berge Økland tatt overgang fra FrP til Høyre i Bergen, melder BT.no.

Vi som sympatiserer med Høyre og har vært medlem av partiet, vet at heller ikke i Høyre går alt på skinner for liberale mennesker. Jan Arild Snoen kan bekrefte dette, selv om han ikke bor i Bergen eller Hordaland.

Når politiske talenter forsvinner fra en organisasjon, blir det mye vanskeligere å utvikle politikken. Skal FrP være et alternativ til de andre partiene, må hele partiet, også Bergen, fokusere på politikkutvikling. Det er trist at dyktige mennesker forlater FrP, det er trist for Liberalismen.

FrP har tidligere vært veldig dyktig på å ta vare på yngre tillitsmenn. Med bakgrunn i tidligere erfaringer, bør Bergen FrP søke råd hos andre deler av organisasjonen. Ingen FrP-lokallag har råd til å miste talent som Morten Myksvoll og Sara Berge Økland.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer