Ukategorisert

Bør foreta endringer når politiske talent forsvinner fra partiet

Bergen FrP mister talent etter talent. Ledelsen i partiet bør våkne. Alternativt bør lokallaget søke råd hos fylkesorganisasjonen og sentralorganisasjonen.

Morten Myksvoll meldte seg ut av partiet for vel ett år siden. Nå har Sara Berge Økland tatt overgang fra FrP til Høyre i Bergen, melder BT.no.

Vi som sympatiserer med Høyre og har vært medlem av partiet, vet at heller ikke i Høyre går alt på skinner for liberale mennesker. Jan Arild Snoen kan bekrefte dette, selv om han ikke bor i Bergen eller Hordaland.

Når politiske talenter forsvinner fra en organisasjon, blir det mye vanskeligere å utvikle politikken. Skal FrP være et alternativ til de andre partiene, må hele partiet, også Bergen, fokusere på politikkutvikling. Det er trist at dyktige mennesker forlater FrP, det er trist for Liberalismen.

FrP har tidligere vært veldig dyktig på å ta vare på yngre tillitsmenn. Med bakgrunn i tidligere erfaringer, bør Bergen FrP søke råd hos andre deler av organisasjonen. Ingen FrP-lokallag har råd til å miste talent som Morten Myksvoll og Sara Berge Økland.

0 0 vurdering
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Truls
Truls
4 years ago

“Ingen FrP-lokallag har råd til å miste talent som Morten Myksvoll og Sara Berge Økland.”
Bortsett fra Sara Berge Økland og Morten Myksvoll

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Roboter iblant ossRoboter iblant oss
    Effektive altruister er mer opptatt av regnestykker, og forstår lite av hvordan mennesker faktisk tenker og føler.
  • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
    Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
  • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
    For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.