Ukategorisert

Ut av FrP, inn i Liberalistene

Statsbudsjettforslaget til regjeringen var nok for Ole Trygsland Hoelseth. Han meldte seg ut av Fremskrittspartiet og inn i Liberalistene.

Sandefjord Blad har omtalt partiskiftet, en betalingsartikkel.

–Etter de siste fire statsbudsjettene tror jeg ikke lenger på at FrP arbeider for lavere skatter, avgifter og mindre stat. Det var trist å se at kritikerne av partiet hadde rett. Det som står i partiprogrammet om mindre stat er mest til pynt. Aldri har den norske stat vokst så mye som under Høyre og FrP. Jeg har selv sett hvordan FrP prioriterer absolutt alle andre saker enn å slanke staten, skriver Ole Trygsland Hoelseth på egen Facebook-side.

Ole Trygsland Hoelseth har vært en del av Fremskrittspartiet i mange år. Skribenten husker han best fra partiavisen Fremskritt på begynnelsen av 90-tallet.

–I Liberalistene ser jeg et konsekvent parti som ikke viker på prinsippene. På mange måter er jeg nok i den moderate enden av skalaen i partiet, men jeg har lært en ting: Liberalister oppnår ingenting ved å vingle. Vi har i prinsippet oppnådd null siden ALP/FrP ble stiftet for 43 år siden, skriver Hoelseth.

Hoelseth avslutter Facebook-innlegget med at han kommer til å stemme med FrPs gruppe i bystyret, men arbeide for Liberalistene på fylkes- og nasjonalplan.

–Jeg har en kontrakt med velgerne i Sandefjord og det vil jeg overholde, avslutter Ole Trygsland Hoelseth.

Mest lest

Arrangementer