Ukategorisert

Reagan – en skreddersydd president

Programmet har blitt sendt tidligere og ligger på nett, men vil du se god gammeldags tv i natt kan «Reagan – en skreddersydd president» være et godt alternativ.

NRK.no er det følgende omtale av programmet:
«Br. dokumentar. Hadde Ronald Reagan mafia-kontakter? Både FBI og flere journalister har i tiår lett etter forbindelser mellom presidenten og den kriminelle underverdenen. Hollywood-skuespilleren startet sin politiske løpebane som fagforeningsleder og fortsatte å pleie gode forbindelser med filmindustrien. Det kan være grunn til å tro at han ble manipulert av mafiaen, men han unngikk også elegant alle skandaler. (Ronald Reagan: A Custom Made President)»

Liberaleren publiserte en nekrolog, 6. juni 2004.

Reagan – en skreddersydd president, er tilgjengelig på nett til 23. januar 2017.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer