Ukategorisert

EU-ministeren om EU

Det har dukket opp en sak i enkelte medier, blant annet på Dagbladet.no, om et avisinnlegg fra 2013. Et innlegg Frank Bakke-Jensen hadde signert, ifølge avisen Finnmark Dagblad.

I innlegget var forfatteren, den nye EU og EØS-ministeren, kritisk til EU. I ettertid viser deg seg at Finnmark Dagblad hadde gjort en feil og innlegget ble skrevet av Finnmark-representanten Jan-Henrik Fredriksen (Frp).

Frank Bakke-Jensen ble i sommer, lenge før utnevnelsen som statsråd, intervjuet av Radio Nordkapp om EU. Høyre-politikeren legger ikke skjul på at han er EU-tilhenger, men ønsker seg en bredere EU-debatt. Dette mente han som stortingsrepresentant og mener fortsatt som statsråd.

Oppslaget på Radionordkapp.no, har en lydfil der hele intervjuet av Bakke-Jensen ligger.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer