Ukategorisert

Kommer Trump til å bli avsatt? Göran Persson tror det!

Göran Persson, tidligere statsminister i Sverige, tror president Donald Trump blir avsatt, ifølge DN.se.

Persson kommer med en spådom eller et tips. Sannsynligheten for at han treffer med spådommen er liten. Donald Trump ble gjennom valg, valgmenn, valgt som president i USA. De misfornøyde bør skifte ut presidenten om fire år, ikke før. Å skifte ut politikere «vi» er uenige med midt i perioden, er en farlig sport i det demokratiske spillet.

Persson tror kongressen kommer til å avsette president Trump; når de innser at han er gal, ifølge mannen som var Sveriges statsminister.

Göran Persson beviser i alle fall at han ikke er demokratiets mann med denne spådommen.

Og nei; Liberaleren er ikke en forsvarer av Donald Trump.

0 0 vurdering
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Karsten Eig
4 years ago

Det handler ikke om hvorvidt man er uenig med Trump, men om at mannen er helt ukvalifisert til å være president. Han er en patologisk narssisist med temperament som en hormonherjet tenåring, og med sterke fascistiske trekk. Han stilte som president, men vil helst være Fører. Sånne bør ikke ha tilgang til atomvåpen, og bør fjernes før de starter store kriger. Heldigvis tok de amerikanske grunnlovsfedrene høyde for det, med muligheten for riksrett, og senere kom det 25 grunnlovstillegget som gjør det mulig å fjerne presidenten dersom han mentalt eller fysisk ikke fungerer i stillingen. Som liberaler vil heller ikke… Read more »

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv