Ukategorisert

Carl I Hagen tror ikke på liberalistisk suksess

Carl I Hagen mener det er vanskelig å starte et politisk parti med suksess.

Det sa den tidligere FrP-formannen på arrangementet «Anders Lange – mannen og ideologien», et arrangement i Bergen torsdag kveld.

Hagen fikk spørsmål om det nye partiet Liberalistene. Han erkjente at han kjente lite til det nye partiet.

–For å starte noe nytt med suksess, må man ha noen personer på toppen som på forhånd er kjent slik at partiet får nyhetsoppslag. Hvis idealistiske, godt skolerte unge mennesker drar i et politisk parti, går det aldri. De slipper ikke igjennom, sa Carl I Hagen på arrangementet.

Hagen mener mye penger kan være et alternativ til kjente personer i et nytt parti.

Carl I Hagen vet en del om hvor vanskelig det er å slippe igjennom nyhetsmuren. Selv om han var en av ringrevene på Stortinget da han ga seg som partiformann i FrP, var det mange tøffe år med lav oppslutning og vanskelige arbeidsvilkår for Fremskrittspartiet.

Mest lest

Arrangementer