Ukategorisert

Alliansen blir ikke et stortingsparti etter valget

Dersom Alliansen blir et stortingsparti etter valget i september, bør vi skifte ut velgerne om skribenten skal være flåsete.

Hans Jørgen Lysglimt Johansen er leder for Alliansen, et nasjonalistisk alternativ som stiller til valg i høst. Lysglimt Johansen er godt kjent blant liberalister, blant annet som tidligere leder av FRIdemokratene. I utgangspunktet har han vært for frihet og eiendomsrettigheter, men denne delen er tonet kraftig ned i Alliansen.

Alliansen har vært på befaring på Stortinget, en befaring Lysgimt Johansen omtaler i en video på Facebook.com. I videoen sier Lysglimt Johansen at det ikke er tvil om at Alliansen får spesialbehandling sammenlignet med andre nye parti. Han hevder Alliansen får spesialbehandling fordi det ansees som ganske sikkert at alternativet blir representert på Stortinget etter høstens valg.
Det er veldig lite som tyder på at Alliansen blir et stortingsparti etter valget. Mange velgere er skeptiske til EØS-avtalen, men skepsis til avtalen gir ikke automatisk stemmer ved valg. Det kommer Alliansen til å merke på valgdagen.

For øvrig er Lysglimt Johansen en hyggelig, optimistisk og fargerik fyr som kan berike den politiske debatten.

Mest lest

Arrangementer