Ukategorisert

Skuespiller Mari Maurstad hjelper barn i Afrika

Barn av Jorden Pris er ikke veldig kjent i Norge, men prisen betyr mye for mottakerne.

I dag mottok Mari Maurstad og Zulufadder Barn av Jordens Pris for 2017.

Zulufadder er en privat fadderorganisasjon som startet med støtte fra Maris venner og bekjente, og med Maris store pågangsmot og ønske om å hjelpe barn i regionen Zululand. I dag bidrar mer enn 1000 faddere fra Norge og andre steder i verden. Zulufadder er en ideell (non-profit) virksomhet, opprettet for å ivareta behovene til vanskeligstilte barn i Sør-Afrika, melder Barn av Norden på eget nettsted.

I dag har prosjektet vokst fra å være et suppekjøkken til å bli en mangesidig virksomhet som sørger for at barna får mat og bolig, rådgivning, medisinsk behandling, utdanning, selvutvikling, fysisk aktivitet og selvhjelpsmuligheter.

Dette er solidaritet, ekte solidaritet!

Det var Inger Harrington som mottok den første prisen fra Barn av Jorden i 1989. Seremonien finner sted på Nordkapp hvert eneste år.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer