Ukategorisert

Facebook-snutter burde vært sendt på tv som reklame

Snuttene Høyre legger ut på Høyre-kanaler fra i dag av, burde vært sendt som politisk reklame i kommersielle norske tv-kanaler.

Ettersom Norge har forbud mot politisk tv-reklame, er reklame for Høyre og Høyres politikk ulovlig. Høyre, FrP og Venstre burde brukt inneværende valgperiode til liberalisering av regelverket.

I kveld publiseres første videosnutt i det som vil bli en serie korte og lengre dokumentariske filmsnutter om Erna Solbergs hverdag som Høyres partileder og Norges statsminister, men også en familiekjær bergenser.

I høstens valgkamp har Erna Solberg gitt dokumentskaper Kristian Mykleset eksklusiv tilgang til seg og sitt politiske team for å gi folk et unikt innblikk i hvem hun er både privat og på jobb, hva hun står for og hva hun brenner for politisk. Innholdet, som Høyre eier, vil bli løpende publisert på Erna Solbergs Facebook-side og delt i Høyres ulike digitale kanaler.

Selv om politisk reklame er ulovlig på tv, kan partiene bruke internett, radiostasjoner og aviser. Både tilhengere og motstandere av politisk reklame på tv, bruker arenaene som er tillatt aktivt.

Mest lest

Arrangementer