Ukategorisert

Tonje Lavik er FpUs nye generalsekretær

Det er uvanlig med kvinnelige generalsekretærer i FpU, men nå har sentralstyret ansatt Tonje Lavik i stillingen.

–Jeg gleder meg først til å drive valgkamp. Etter det er jeg klar for å ta over generalsekretærstolen. Jeg tror det blir veldig spennende å arbeide både med sentralstyret, fylkeslagene og lokallagene. FpU er inne i en god trend om dagen, det er en trend jeg gleder meg til å følge opp videre.Det forklarer den påtroppende generalsekretæren, ifølge Fpu.no.

Lavik jobber i dag som rådgiver i FpUs hovedorganisasjon, og tar over etter nåværende generalsekretær André Bråthen.

Forrige gang FpU hadde kvinnelig generalsekretær var da Ellen Wibe hadde stillingen i perioden1989–1992, et stort politisk talent som etter hvert ble nestleder i Fremskrittspartiet. Det er noen år siden og på tide med en ny kvinne i toppstillingen.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer