Ukategorisert

Et liberalt innlegg fra en stortingsrepresentant

Roy Steffensen (FrP) er én av Dagbladets spaltister i valgkampen.

Steffensen stiller til valg for at han ønsker å bestemme mindre, ikke mer, over deg og ditt liv.

–Mitt mål er å flytte mest mulig makt bort fra politikere og byråkrater, og la innbyggerne selv få bestemme mer. Det var dette som gjorde at jeg ble politisk interessert, og meldte meg inn i Fremskrittspartiet for snart 20 år siden, skriver stortingsrepresentant Roy Steffensen i innlegget.

–Respekt for din tid, ditt liv, din eiendom og dine penger. Jeg stiller til valg fordi jeg ønsker å bestemme mindre over deg og ditt liv, og fordi jeg ønsker «mindre makt i denne sal», skriver Steffensen.

En del av valgkampen burde handlet om visjoner for statens størrelse.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer