Ukategorisert

Lysglimt farer med sprøyt

En partileder som poster det Hans Jørgen Lysglimt Johansen har publisert på sosiale medier, er en desperat politiker.

Alliansen blir mindre enn ett punktum ved stortingsvalget mandag 11. september. Det tok litt tid før Lysglimt Johansen skjønte dette, men da det gikk opp for han postet han innlegg som ikke burde vært postet på sosiale medier.

Det er årsaker til at Hans Jørgen Lysglimt Johansen stiller til valg for Alliansen og Arnt Rune Flekstad, partileder i Liberalistene, stiller til valg for Liberalistene. Det er store forskjeller politisk. Mens Lysglimt Johansen fronter nasjonalisme, kjemper Flekstad for Liberalisme. Alliansen og Liberalistene er to motpoler i Norge.

–For at dere, altså Liberalistene, skal lykkes med deres prosjekt, må jeg lykkes med mitt først. Det sier Hans Jørgen Lysglimt Johansen på en video publisert i dag.

Sprøyt!

Ettersom Liberalistene ikke ønsker en gigantisk skattefinansiert velferdsstat, vil partiet i overskuelig framtid slite ved valg i Norge. Partiprogrammet er så konsekvent og godt, at partiets tillitsmenn og medlemmene kan være stolte av programmet de liberalistiske politikerne går til valg på. Liberale borgere er ikke stolte av det Alliansen har presentert så langt i valgkampen.

Utspillet til Alliansen-lederen, er at han ønsker at de mindre partiene og medlemmene i de minste partiene skal bli med i Alliansen. Han maser om sperregrensen på fire prosent, og tror en samling i Alliansen skal gi stor nok oppslutning til en stor stortingsgruppe med fristilte representanter. Sprøyt!

Lysglimt Johansen forteller i videoer, at Alliansen er i gang med å samle de mindre partiene i Alliansen til valget om fire år. Sprøyt! Alliansen med den kursen de har staket ut, blir aldri den alliansen Lysglimt Johansen snakker om i videoene på Facebook.com. Aldri! Du leste det først her på Liberaleren!

Mest lest

Arrangementer