Nyheter

Vil ha Venstre inn i regjeringen

Unge Høyre og FpU ønsker at Venstre skal bli et regjeringsparti sammen med Høyre og Fremskrittspartiet.

–Da vil vi kunne ta forhandlingene på forhånd istedenfor i Stortinget. For Venstre vil det gi større muligheter for gjennomslag, sier Kristian Tonning Riise, stortingsrepresentant og leder i Unge Høyre, til NRK.no.

–Slik situasjonen er i Stortinget er det best å få flest mulig inn i regjeringen. En liberal regjering vil uansett være til det beste for Norge, sier FpU-formann Bjørn-Kristian Svendsrud.

Om Venstre går inn i regjeringen er langt fra avklart. Uansett vil det bli forhandlinger i Stortinget eller på bakrommene de fire neste årene. Høyre, FrP og Venstre har ikke lengre flertallet på Stortinget; dessverre!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer