Ukategorisert

Thommessen bør få motkandidat

Olemic Thommessen bør få motkandidat når Stortinget velger president.

Er partiene så misfornøyde med Thommessen som det blir ytret i medier, bør Høyre-politikeren få motkandidat når Stortinget velger president på lørdag.

Det er sjelden støy om stortingspresidentkandidaten, bortsett fra ved inngangen til den nye valgperioden. Olemic Thommessen har vært på «glattisen» flere ganger de siste fire årene, og har med rette fått sterk kritikk.

Partiene som er uenige med Høyre om at Thommessen har ledet Stortingets presidentskap på en dedikert og god måte, bør fremme forslag på en alternativ kandidat. Ettersom Høyre og FrP må ha støtte fra Venstre og KrF for å ha flertallet på Stortinget, kan en samlede og god motkandidat gi en spennende lørdag på Stortinget.

I konstitueringen av Stortinget gjør partiene avtaler. Det er disse avtalene som sørger for at Olemic Thommessen trolig blir gjenvalgt. Likevel bør det være viktig for kritikerne å vise til et alternativ, en god motkandidat.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer