Ukategorisert

Brukte taletiden for ny narkotikapolitikk

Ola Elvestuen, stortingsrepresentant for Venstre i Oslo, brukte taletiden under trontaledebatten for ny og bedre narkotikapolitikk.

For liberalere var det befriende med et innlegg som tok opp et tema veldig få av stortingsrepresentantene har vært opptatte av under den to dager lange debatten i Stortinget.

Elvestuen minnet om at vi må tenke nytt når det gjelder narkotika. Han vil bekjempe verdikjeden der kriminelle aktører tjener grovt med penger på forbudslinjen.

Elvestuen sa i innlegget, at Venstre har flyttet narkotikapolitikken i progressiv retning. Nå må politikerne ta store steg videre. Av eksempel fra talerstolen, nevnte Venstre-representanter at medisinsk cannabis bør bli lovlig for pasienter som har behov for det.

0 0 vurdering
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
Jarle Larsen
3 years ago

Norge må nå få på plass en ruspolitikk som er tilpasset menneskene i samfunnet og ikke politisk synsing fra politikerne som vi har i dag. Tragediene kommer nå til syne i landets største aviser og det vi ser er bare toppen av et isfjell. Når vi ser på resursbruken til politiet så får man gåsehud. Delta i tre meningsmålinger. Medisinsk cannabis er en menneskerett. Bør Norge lovlig gjøre cannabis?og Skal politiet prioritere voldtekt eller cannabisjakt? Gi din stemme Se: https://social.i-say.com/polls

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv