Ukategorisert

Brukte taletiden for ny narkotikapolitikk

Ola Elvestuen, stortingsrepresentant for Venstre i Oslo, brukte taletiden under trontaledebatten for ny og bedre narkotikapolitikk.

For liberalere var det befriende med et innlegg som tok opp et tema veldig få av stortingsrepresentantene har vært opptatte av under den to dager lange debatten i Stortinget.

Elvestuen minnet om at vi må tenke nytt når det gjelder narkotika. Han vil bekjempe verdikjeden der kriminelle aktører tjener grovt med penger på forbudslinjen.

Elvestuen sa i innlegget, at Venstre har flyttet narkotikapolitikken i progressiv retning. Nå må politikerne ta store steg videre. Av eksempel fra talerstolen, nevnte Venstre-representanter at medisinsk cannabis bør bli lovlig for pasienter som har behov for det.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
Jarle Larsen
3 years ago

Norge må nå få på plass en ruspolitikk som er tilpasset menneskene i samfunnet og ikke politisk synsing fra politikerne som vi har i dag. Tragediene kommer nå til syne i landets største aviser og det vi ser er bare toppen av et isfjell. Når vi ser på resursbruken til politiet så får man gåsehud. Delta i tre meningsmålinger. Medisinsk cannabis er en menneskerett. Bør Norge lovlig gjøre cannabis?og Skal politiet prioritere voldtekt eller cannabisjakt? Gi din stemme Se: https://social.i-say.com/polls

Fra Liberalerens arkiv

 • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
  Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.
 • På tide å stanse trosstøtten?På tide å stanse trosstøtten?
  Når Staten skal støtte alle, må den også velge hva som er innenfor og utenfor. Det er ikke uproblematisk.
 • Flertallet har ikke rett til å bestemmeFlertallet har ikke rett til å bestemme
  Stålsett-saken illustrerer det iboende problemet med demokratiet. Et flertall kan gjøre gale valg som ikke bør respekteres
 • Kun flere bolighaier vil føre til bedre leieforholdKun flere bolighaier vil føre til bedre leieforhold
  Oslo-aktivister krever endringer i boligpolitikken. Det er imidlertid ingen grunn til å tro at en mer aktiv boligpolitikk vil bedre situasjonen for leietagere.
 • Vår individualistiske velferdsstatVår individualistiske velferdsstat
  Ideen om at individualisme og kollektivisme er to motsetninger, som er fiender med hverandre, er feil. La oss tenke på kollektivet også!
 • Et korrumpert monopolEt korrumpert monopol
  Norsk Tipping har skaffet seg et monopol på gambling i Norge gjennom "bestikkelser" av idrett og kultur.
 • Innvandring og SvalbardInnvandring og Svalbard
  Svalbard er et godt eksempel på hva som menes med fri innvandring. Egenfinansiert innvandring for fredelige mennesker.