Ukategorisert

Brukte taletiden for ny narkotikapolitikk

Ola Elvestuen, stortingsrepresentant for Venstre i Oslo, brukte taletiden under trontaledebatten for ny og bedre narkotikapolitikk.

For liberalere var det befriende med et innlegg som tok opp et tema veldig få av stortingsrepresentantene har vært opptatte av under den to dager lange debatten i Stortinget.

Elvestuen minnet om at vi må tenke nytt når det gjelder narkotika. Han vil bekjempe verdikjeden der kriminelle aktører tjener grovt med penger på forbudslinjen.

Elvestuen sa i innlegget, at Venstre har flyttet narkotikapolitikken i progressiv retning. Nå må politikerne ta store steg videre. Av eksempel fra talerstolen, nevnte Venstre-representanter at medisinsk cannabis bør bli lovlig for pasienter som har behov for det.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
Jarle Larsen
4 years ago

Norge må nå få på plass en ruspolitikk som er tilpasset menneskene i samfunnet og ikke politisk synsing fra politikerne som vi har i dag. Tragediene kommer nå til syne i landets største aviser og det vi ser er bare toppen av et isfjell. Når vi ser på resursbruken til politiet så får man gåsehud. Delta i tre meningsmålinger. Medisinsk cannabis er en menneskerett. Bør Norge lovlig gjøre cannabis?og Skal politiet prioritere voldtekt eller cannabisjakt? Gi din stemme Se: https://social.i-say.com/polls

Fra arkivet

 • Nordmenn minst liberalistiske på to tiårNordmenn minst liberalistiske på to tiår
  Høyresiden må ta hovedansvaret for at nordmenn er blitt mer positive til statlig innblanding og reguleringer og mer negative til privatisering.
 • Borgerlønn til alle?Borgerlønn til alle?
  Kan borgerlønn til alle være en god idé? Og hva skiller det fra Milton Friedmans forslag om negativ skatt?
 • Kom ut av borgen!Kom ut av borgen!
  Du bør kjenne til det retoriske trikset 'motte & bailey'.
 • Tiåret det var så brattTiåret det var så bratt
  Det har vært et interessant tiår. Miljø, økonomi og minoriteter har vært sentralt.
 • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
  Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
 • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
  Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.
 • I møte med fiendenI møte med fienden
  Jeg har sett en svært god film om amerikanske høyreekstreme. Jeg deler her noen av mine tanker.