Ukategorisert

Et svar som allerede er kjent

Per Espen Stoknes fra Miljøpartiet De Grønne, har levert inn et spørsmål om justisministeren i den ordinære spørretimen på onsdag.

Per Espen Stoknes spør om statsministerens kommentar til at regjeringen har en justisminister som i praksis mener at stortingsflertallet er mer opptatt av å beskytte terrorister enn å beskytte landet?

Torsdag kom unnskyldninger fra regjeringen, både fra Stortingets talerstol og i mediene. Tirsdag er saken om mistillit mot justisministeren satt opp på dagsorden i Stortinget, og onsdag stiller Per Espen Stoknes spørsmålet til statsministeren.

Eksempel på en sak som blir dratt lengre enn langt av enkelte politikere. Bli ferdig med saken, og saken bør i alle fall være ferdig etter mistillitsforslaget på tirsdag.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer