Ukategorisert

Et svar som allerede er kjent

Per Espen Stoknes fra Miljøpartiet De Grønne, har levert inn et spørsmål om justisministeren i den ordinære spørretimen på onsdag.

Per Espen Stoknes spør om statsministerens kommentar til at regjeringen har en justisminister som i praksis mener at stortingsflertallet er mer opptatt av å beskytte terrorister enn å beskytte landet?

Torsdag kom unnskyldninger fra regjeringen, både fra Stortingets talerstol og i mediene. Tirsdag er saken om mistillit mot justisministeren satt opp på dagsorden i Stortinget, og onsdag stiller Per Espen Stoknes spørsmålet til statsministeren.

Eksempel på en sak som blir dratt lengre enn langt av enkelte politikere. Bli ferdig med saken, og saken bør i alle fall være ferdig etter mistillitsforslaget på tirsdag.

0 0 vurdering
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Per Stoknes
3 years ago

Spørsmålet ble levert tirsdag 13 mar, to dager før bråket tok av. Det var et tidlig forsøk på å ta tak i det prinsipielle.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • DødsstraffDødsstraff
    Den mest fundamentale straffemetode blir stadig mindre brukt. Hvorfor er dødsstraff galt?
  • Den gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfraDen gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfra
    Johann Friedrich Struensee gjennomførte en revolusjon i Danmark-Norge. Fra toppen av det dansk-norske eneveldet. Han ble henrettet 28.april 1772, for majestetsfornærmelse.
  • Borgerlønn til alle?Borgerlønn til alle?
    Kan borgerlønn til alle være en god idé? Og hva skiller det fra Milton Friedmans forslag om negativ skatt?