Ukategorisert

FpU-leder til Liberalistene

Det er forståelig at konsekvente liberalister melder seg inn i Liberalistene.

Andreas Kristiansen trakk som leder i Sandefjord og Larvik FpU og meldte overgang til Liberalistene. Andreassen er, forståelig nok, skuffet over FrP i regjeringen. Partiet er ikke opptatt av sterk nedsettelse av skatter og statlig styring, sier Andreas Kristiansen til SB.no.

Samtidig som det er forståelig at liberalister fra de andre partiene melder overgang til Liberalistene, er det viktig med svært liberale talsmenn i Høyre, FrP og Venstre. Regjeringspartiene har makt og liberalister kan påvirke debatter og vedtak i partiene. Det er fullt mulig for liberalister å være aktiv i ett av regjeringspartiene. Mye frustrasjon ja, men frustrasjonen er til å leve med for de aller fleste.

Liberalistene blir aldri et stort parti, eller et parti med representanter på Stortinget i overskuelig framtid. Partiets politikk er for konsekvent til at det gir stor oppslutning med valg. Liberalister som ønsker en politisk karriere kan uten tvil og med fordel velge ett av regjeringspartiene.

Mest lest

Arrangementer