Ukategorisert

Unge personer inntar Stortinget og regjeringsapparatet

I månedsskiftet mai/juni inntar fire Unge Venstre-medlem Stortinget og regjeringsapparatet gjennom Talentakademiet 2018.

Årets deltakere er Knut Øye Brandsås fra Inderøy, Amalie Ringdal Birkhol fra Stranda, Håvard Urkedal fra Haram og Gard Løken Frøvoll fra Sør-Odal. Det melder Unge Venstre på eget nettsted.

Personene som ble plukket ut leverte gode søknader, søknader med ambisjoner for valget neste år og i 2021.

At unge personer får se Stortinget og regjeringen fra innsiden, må spire til økt politisk engasjement for de aller fleste som opplever dette.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
3 years ago

Det gleder de seg nok til ja. Da må vel Stortinget vise dem såpass respekt at de får bruke talerstolen til å holde tale/foredrag til Stortinget om sine samfunnssaker. Om konsekvensene av manglende samfunnspolitikk de siste 40 årene selv om kunnskapene foreligger. De får en ypperlig anledning til å si til Stortinget at tragedien skulle hvert unngått og at Stortinget må ta skylda alene. De bør også informere Stortinget om at hatet har steget så mye de 4 siste årene, at ved å unnlate og foreta seg noe så er de en trussel mot seg selv og Rikets sikkerhet som… Read more »

Fra Liberalerens arkiv