Ukategorisert

Unge personer inntar Stortinget og regjeringsapparatet

I månedsskiftet mai/juni inntar fire Unge Venstre-medlem Stortinget og regjeringsapparatet gjennom Talentakademiet 2018.

Årets deltakere er Knut Øye Brandsås fra Inderøy, Amalie Ringdal Birkhol fra Stranda, Håvard Urkedal fra Haram og Gard Løken Frøvoll fra Sør-Odal. Det melder Unge Venstre på eget nettsted.

Personene som ble plukket ut leverte gode søknader, søknader med ambisjoner for valget neste år og i 2021.

At unge personer får se Stortinget og regjeringen fra innsiden, må spire til økt politisk engasjement for de aller fleste som opplever dette.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
Jarle Larsen
3 years ago

Det gleder de seg nok til ja. Da må vel Stortinget vise dem såpass respekt at de får bruke talerstolen til å holde tale/foredrag til Stortinget om sine samfunnssaker. Om konsekvensene av manglende samfunnspolitikk de siste 40 årene selv om kunnskapene foreligger. De får en ypperlig anledning til å si til Stortinget at tragedien skulle hvert unngått og at Stortinget må ta skylda alene. De bør også informere Stortinget om at hatet har steget så mye de 4 siste årene, at ved å unnlate og foreta seg noe så er de en trussel mot seg selv og Rikets sikkerhet som… Read more »

Fra arkivet

 • Joda, det drypper nedoverJoda, det drypper nedover
  Trickle down economics er blitt en slags vits. Men ikke la deg lure: Den stemmer.
 • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
  Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
 • I møte med fiendenI møte med fienden
  Jeg har sett en svært god film om amerikanske høyreekstreme. Jeg deler her noen av mine tanker.
 • Feirer du Thomas Jefferson?Feirer du Thomas Jefferson?
  Thomas Jefferson oppsummerte liberalismens kjerne i Uavhengighetserklæringen.
 • Kun flere bolighaier vil føre til bedre leieforholdKun flere bolighaier vil føre til bedre leieforhold
  Oslo-aktivister krever endringer i boligpolitikken. Det er imidlertid ingen grunn til å tro at en mer aktiv boligpolitikk vil bedre situasjonen for leietagere.
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
  Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.