Ukategorisert

Sivert Bjørnstad betaler for deltaker på FpUs sommerleir

Sivert Bjørnstad, storingsrepresentant for FrP og tidligere FpU-topp, har etter hvert fått en liten tradisjon med å arrangere konkurranse der premien er betalt plass på sommerleiren til FpU.

Som tidligere nestformann i FpU, hadde Bjørnstad mange givende opplevelser på sommerleirer i regi av FpU. At han bidrar til en konkurranse er både forståelig og prisverdig. Tidligere FpUere bør alltid huske på FpU som FrP-politikere.

Det er en vervekonkurranse som kan gi betalt sommerleirplass, ifølge Fpu.no.

Sommerleirer i alle de politiske partiene er givende for medlemmene. Det er sosiale arrangement, men også god skolering i ideologi og praktisk politikk. Dessuten nyter deltakere godt av nettverket fra arrangementene senere i karrieren.

Mest lest

Arrangementer