Ukategorisert

Glemmer aldri fredag 13. juli

For Kadafi Zaman var fredag den 13. juli den verste dagen i hans liv.

–Mens to politifolk overmannet meg ble T-skjorten min revnet. Jeg var andpusten og hadde skader over hele kroppen. Jeg var egentlig helt ferdig. Jeg ble tatt med tilbake til veien, påsatt stramme håndjern og puttet inn i en politibil. Jeg var så lettet over å være i live. Pressekortet lå fortsatt i feltbuksen min, sier han til TV2 om den dramatiske pågripelsen som har blitt massivt omtalt i de norske mediene.

–Jeg er utrolig ydmyk og takknemlig for all støtten fra kjente og ukjente. Mange har jobbet foran og bak kulissene for å få meg ut fra cella i Pakistan. Er overveldet. Tusen takk Norge, melder Kadafi Zaman på egen Twitter-profil.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer