Ukategorisert

Tor Mikkel Wara reiser hjem

Du hører når Tor Mikkel Wara snakker, at han egentlig er fra et helt annet sted enn Oslo.

I FrP er det godt kjent at Tor Mikkel Wara er fra Finnmark, riktig nok uten tunge verv fra landets nordligste fylke. Han flyttet tidlig til Oslo og ble en «rikspolitiker», først som FpU-formann. Deretter som stortingsrepresentant og nestformann i FrP.

På torsdag skal justis-, beredskaps- og innvandringsministeren endelig en tur hjem. Han besøker Finnmark politidistrikt og får blant annet se på Storskog grensestasjon, politihuset i Kirkenes og Barnehuset.

I Finnmark vil justis-, beredskaps- og innvandringsministeren, få høre om andre utfordringer for politiet enn i andre deler av landet. Nabolandet Russland, avstander og ressurser, blir naturlige deler av samtalene i nord.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer