Ukategorisert

KrF-veddemål, et veddemål som gir noen spennende uker

Et veddemål for politiske nerder, et veddemål som gir noen spennende uker.

Hvilke side velger KrF, høyre- eller venstresiden? Det er naturlig nok lavest odds på høyresiden hos Coolbet.com.

Ettersom alle partiene er nokså like, er det misvisende å kalle regjeringspartiene for høyresiden og de rødgrønne partiene for venstresiden. Det skiller et par titallsmilliarder kroner i statsbudsjettsammenheng mellom partiene. Noen titallsmilliarder kroner i statsbudsjettsammenheng er lite penger, det er nyanser! Nyanser er et godt ord som beskriver forskjellene i norsk politikk, forskjellene mellom de største av stortingspartiene.

Coolbet.com har også et veddemål om Knut Arild Hareide kommer til å gå av som partileder i KrF.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer