Ukategorisert

Ny «jobb» for Rotevatn

Sveinung Rotevatn (V) har fått ny jobb, riktig nok ny jobb i regjeringsapparatet.

Venstre-politikeren ble i dag utnevnt som statssekretær for klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V). Rotevatn slutter som statssekretær for justis-, beredskaps- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara (FrP).

Jo flere liberalere som er i justisdepartementet, jo bedre. At Sveinung Rotevatn får nye utfordringer er spennende for han, men synd for oss som synes justis- og beredskapsdepartementet er et viktigere departementet i det daglige politiske arbeidet.

Det er trolig mange i samfunnsdebatten som mener Klima- og miljødepartementet er det viktigste departementet i regjeringen.

0 0 vurdering
Vurdering
Tags:
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
Jarle Larsen
2 years ago

Han fremstår som antikorrupt.Nordmenn må kvitte seg med korrupsjonen nå.