Ukategorisert

Mazyar Keshvari, hvorfor?

Aftenposten har avslørt at Mazyar Keshvari, stortingsrepresentant og leder av Oslo FrP, har levert fiktive reiseregninger for mange tusen kroner.

FrP-politikeren legger seg, ifølge Aftenposten, flat. Det er prisverdig at Mazyar Keshvari ikke kommer med bortforklaringer, men en uforbeholden unnskyldning.

Mediedekningen av saken og unnskyldningen, tyder på svindel over en lengre tidsperiode. Det er straffbart!

Mazyar Keshvari har vært en fremtredende og profilert FrP-politiker, en politiker som har blitt omtalt mange ganger av Liberaleren. Mange av våre artikler er positivt lesestoff for FrP-politikeren. Derfor er det ekstra sørgelig at han misbruker tilliten til de grader. Både skattebetalere, velgere, FrP og kollegaer på Stortinget har grunn til å være skuffet i kveld.

Mazyar Keshvari, hvorfor være så dum?

Ingen supermenn
Politikere er vanlige borgere, vanlige mennesker både godt og vondt. Det finnes ingen supermenn eller superkvinner i politikken. Det er én av de viktigste årsakene til at liberalister vil gi politikerne mindre makt. Mindre makt og innflytelse til politikerne betyr større frihet for borgerne.

Mest lest

Arrangementer