Ukategorisert

Mangel på folkeskikk

Hvis man skal få barn og ungdommer til å oppføre seg, bør voksne gå foran som gode eksempel. En del personer over den kriminelle lavalderen viser stor mangel på folkeskikk.

At politikerne Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Trædal opplever hets etter babynyhet, er motbydelig oppførsel av norske nettbrukere. Ja til ytringsfrihet, men ytringsfrihet betyr at vi kan og skal reagere når noen tråkker over streken.

Torbjørn Røe Isaksen uttrykte det godt på Instagram.com tirsdag kveld:
— Det er så lavmål at jeg mangler ord. (Ofte) Voksne folk som mangler et minstemål av folkeskikk. Det er én måte og bare én måte å møte noen som gleder seg til å få barn på, enten de er høyrefolk, MDGere eller kommunister: GRATULERER! (Og nyt søvnen mens du kan), skrev Torbjørn Røe Isaksen.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra Liberalerens arkiv