Ukategorisert

Høyres partileder drar til India, selv om partiene forhandler om utvidelse av regjeringen

Høyre, FrP, Venstre og KrF er i forhandlinger om utvidelse av regjeringen.

Selv om det pågår forhandlinger mellom partiene og partiledelsene, utfører Høyre-leder og statsminister Erna Solberg det planlagte programmet.

I neste uke reiser statsminister Erna Solberg på offisielt besøk til India. Tema for besøket er næringslivssamarbeid, norsk-indisk samarbeid om hav, fremme av de globale bærekraftsmålene og likestilling.

Det er over ti år siden sist en norsk statsminister besøkte India. Solbergs besøk til New Delhi 7. – 8. januar sammenfaller med lanseringen av regjeringens nye India-strategi. Statsministeren vil ha politiske samtaler med den indiske statsministeren Narendra Modi samt møte Indias president Ram Nath Kovind.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer