Nyheter

Tidligere FpU-formann kandidat for Liberalistene

Klaus Jakobsen, tidligere FpU-formann, er igjen kandidat ved valg, kandidat for Liberalistene i Sandefjord og Vestfold.

–Dette er på ingen måte noen protest mot FrP, men jeg tror politikken både i Norge og ikke minst her lokalt har godt av å få et politisk parti som er ennå mer markert liberalistisk enn det Fremskrittspartiet kan være, spesielt nå som de er i regjering med Høyre, Venstre og KrF. Det har Klaus Jakobsen skrevet i et leserinnlegg som har vært på trykk i Sandefjord Blad.

–Dette betyr heller ikke at jeg er politiker igjen, men at jeg som sagt har latt Liberalistene bruke mitt navn for å få fyldigere valglister. Når det er sagt håper jeg at veldig mange av mine venner her lokalt i Sandefjord vil vurdere å stemme på Liberalistene i valget som kommer. Det vil bli en enorm utfordring i det hele tatt å få noen innvalgt, spesielt nå som Sandefjord kommune er en så pass stor kommune som det har blitt. Det samme gjelder selvsagt fylkestinget, det vil også bli en stor utfordring å komme inn der. Håper dere vil bidra til en mer politisk balanse, ved å gi din stemme til Liberalistene i år, både lokalt i Sandefjord og i fylkesvalget. Det har Jakobsen skrevet i leserinnlegget.

Jakobsen er opprinnelig fra Finnmark. Han var formann i FpU i 1995 – 1996. Etter perioden i FpU/FrP har han tonet ned politikk, og brukt tiden på andre prosjekt. Nå er han kandidat ved valg 2019, selv om ha i leserinnlegget kaller seg selv liberal listefyll hos Liberalistene.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Konkurranseutsetting er ikke privatiseringKonkurranseutsetting er ikke privatisering
    Konkurranseutsetting er ikke privatisering, uansett hva rødgrønne politikere hevder.
  • 26 år med EU26 år med EU
    I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
  • Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?
    Klima og miljø er del av bærekraftsmålene. Hvordan skal dette samle menneskeheten? Og hvordan var det nå med rettsstaten? Siste og fjerde del av en artikkelserie om bærekraftsmålene – med en oppsummering.