Nyheter

Tidligere FpU-formann kandidat for Liberalistene

Klaus Jakobsen, tidligere FpU-formann, er igjen kandidat ved valg, kandidat for Liberalistene i Sandefjord og Vestfold.

–Dette er på ingen måte noen protest mot FrP, men jeg tror politikken både i Norge og ikke minst her lokalt har godt av å få et politisk parti som er ennå mer markert liberalistisk enn det Fremskrittspartiet kan være, spesielt nå som de er i regjering med Høyre, Venstre og KrF. Det har Klaus Jakobsen skrevet i et leserinnlegg som har vært på trykk i Sandefjord Blad.

–Dette betyr heller ikke at jeg er politiker igjen, men at jeg som sagt har latt Liberalistene bruke mitt navn for å få fyldigere valglister. Når det er sagt håper jeg at veldig mange av mine venner her lokalt i Sandefjord vil vurdere å stemme på Liberalistene i valget som kommer. Det vil bli en enorm utfordring i det hele tatt å få noen innvalgt, spesielt nå som Sandefjord kommune er en så pass stor kommune som det har blitt. Det samme gjelder selvsagt fylkestinget, det vil også bli en stor utfordring å komme inn der. Håper dere vil bidra til en mer politisk balanse, ved å gi din stemme til Liberalistene i år, både lokalt i Sandefjord og i fylkesvalget. Det har Jakobsen skrevet i leserinnlegget.

Jakobsen er opprinnelig fra Finnmark. Han var formann i FpU i 1995 – 1996. Etter perioden i FpU/FrP har han tonet ned politikk, og brukt tiden på andre prosjekt. Nå er han kandidat ved valg 2019, selv om ha i leserinnlegget kaller seg selv liberal listefyll hos Liberalistene.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer