Nyheter

Søker ungdom til Stortinget

Det nærmer seg stortingsvalg, og i den forbindelse har Oslo Unge Venstre nå påbegynt arbeidet og utlysningen av stillingen ungdomskandidat. Ung og liberal? Kanskje dette er noe for deg?

Hvert år, enten det er stortings- eller kommunevalg, velger Oslo Unge Venstre en såkalt ungdomskandidat. Dette er en person fylkeslaget velger å satse på, som de skal jobbe for å få høyt opp på valglisten til Oslo Venstre. Med andre ord får vedkommende sterk støtte fra organisasjonen til når fylkets moderparti skal velge liste til stortingsvalget, og hen vil også motta god hjelp og oppfølging gjennom partiets valgkamp.

– Vi leter etter deg som er ambisiøs og klar for å vinne valg, og kan representere Oslo Unge Venstre i neste års valgkamp. Drømmer du om en hverdag på Stortinget, eller kanskje du vil vite mer om hva det innebærer å være ungdomskandidat? Send en mail til nominasjonskomiteens leder på louise.bardsen@venstre.no da vel!

Oslo Unge Venstre ønsker også innspill til hvem deres ungdomskandidat bør være. Intervjuer vil bli gjennomført i løpet av april, og en innstilling vil komme før fylkeslagets ekstraordinære årsmøte i mai. Frist for å melde sitt kandidatur til nominasjonskomiteen er 30 mars.

Liberaleren håper selvsagt på mest mulig liberalistiske personer høyt oppe på valglisten til Venstre og håper mange gode kandidater melder seg til disposisjon. Så om du er medlem av Unge Venstre og vet om en liberal sjel som passer rollen, send inn et forslag!

Mest lest

Arrangementer