Nyheter

Liberalistenes landsmøte er utsatt

Partiets sentralstyre vedtok i går å utsette landsmøtet som var planlagt siste helgen i april. Landsmøtet er utsatt på ubestemt tid i påvente av at myndighetenes tiltak mot covid-19 oppheves.

Partiet avholder et digitalt ekstraordinært landsmøte lørdag 25. april når det ordinære landsmøte skulle være. Dette møtet har kun en sak. Godkjenne vedtaket om å avlyse det ordinære landsmøtet og å godkjenne utsettelse på ubestemt tid.

Det blir ikke landsmøte i april for Liberalistene.

Sentralstyrets vedtak var som følger: «Med begrunnelse i myndighetenes tiltak mot covid-19-pandemien, som gjør det meget vanskelig å avholde landsmøtet 2020, ber sentralstyret om landsmøtets godkjennelse til at ordinært landsmøte 2020 utsettes på ubestemt tid. Ny dato bestemmes så snart myndighetenes tiltak med hensyn til covid-19-pandemien oppheves.”

For enkelhets skyld bes fylkeslagene om å bestemme på forhånd om de støtter forslaget, og stille med en representant på møtet som representerer fylkeslagets syn.

Mest lest

Arrangementer