Ukategorisert

Hva er egentlig en bærekraftig bedrift?

I Liberaleren Podcast episode 95 kan du høre Ole T. Hoelseth og Klaus Jakobsen diskutere hva en bærekraftig bedrift egentlig er.

Vi vil samtidig takke dere som lytter på Liberaleren Podcast. Dere har kastet oss opp helt til toppen av Apple Podcast, kategori politikk. Vi er i tillegg inne for første gang på listen over alle podcaster som kan lyttes i Norge (både norske og utenlandske). Dette er svært gledelig. For at vi skal vokse videre, er det viktig at dere tipser venner om vår podcast. Ennå viktigere er at dere går inn og gir oss gode ratinger, og positive kommentarer. Dette gjør at algoritmene innen podcaster jobber til vår fordel. Så gjør gjerne dette for oss, det ville vi satt stor pris på, og abonner på podcasten i tillegg! Lytt til episode 95 i linken under her.

Mest lest

Arrangementer